Marko Prpić uskoro odlazi, NK Crikvenica napokon ima kandidata za novog predsjednika

Subota, 01. srpnja 2023. 12:11 Napisao/la  Igor Vranić

Budući da nije bilo kandidata za novog predsjednika, Prpić tijekom prošle sezone formalno obnašao funkciju predsjednika

Marko Prpić
Marko Prpić

Marko Prpić više neće biti predsjednik NK-a Crikvenica.

Prpić formalno odlazi iz kluba na predstojećoj skupštini nakon što je u praksi odavno zamrznuo svoj status.

Odmah nakon što Crikvenica nije dobila licencu za višu ligu u sezoni 2022/23, šampionska se momčad raspala, a Prpić je odlučio otići s dvije uzastopne titule prvaka Treće HNL - Zapad što je jedinstveni sportski pothvat u regionalnom nogometu.

Budući da nije bilo kandidata za novog predsjednika, Prpić je tijekom prošle sezone formalno obnašao funkciju predsjednika kluba koji je u praksi vodio Boris Prijić sa suradnicima.

Čini se da je sada stvorena pretpostavka za formalnu smjenu, glavni kandidat za novog predsjednika je Boris Boras, koji je zadnjih godina u Crikvenici bio društveno aktivan kao političar.

Boras je bio predsjednik lokalne podružnice HSS-a, u zadnja dva saziva Gradskog vijeća ušao je na listama 365 – Stranke rada i solidarnosti, te na izbornoj listi Vesne Car Samsa, aktualne predsjednice Gradskog vijeća, 34-godišnji Boras dobro je proteklih godina upoznao gradski ustroj što je bitna pretpostavka za normalno funkcioniranje bilo kojega sportskog kluba.

Datum skupštine još nije određen, NK Crivenica bi svakako u novu sezonu trebao krenuti s novim predsjednikom.

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.