MARKO MILETIĆ

Rekao bih da se prije utakmice protiv Vinodola dogodio klik

Utorak, 15. studenog 2022. 18:51 Napisao  I. V.

Može se dogoditi da u dva, tri boda bude poredano pet, šest momčadi što u prvom dijelu čak i nije tako važno, kaže trener Pomorca 1921

Marko Miletić
Marko Miletić

Pomorac 1921 je zaredao pozitivnim rezultatima, dojam je da Kostrenjanima ne odgovara što prvi dio sezone završava idućeg vikenda:

- Kada smo slagali momčad, znali smo da će stvari sve bolje sjedati na svoje mjesto kako vrijeme bude prolazilo. Dosta je igrača došlo na početku sezone, znali smo da će trebati neko vrijeme da sve posložimo. Kada nam se otvorilo, počeli smo osvajati bodove. Trebao nam je samo jedna klik, rekao bih da se prije utakmice protiv Vinodola (4:0) u svlačionici dogodio taj klik. Jednostavno, momčad je dobro reagirala, posebice u situaciji koja nije baš bila idealna nakon poraza od Krka (1:7). Evo, to nas nosi dalje, kaže Marko Miletić, trener Pomorca 1921.

U zadnjem kolu Pomorac 1921 igra na Oštru i ima priliku sezonu završiti na četvrtom mjestu što bi bilo ugodno iznenađenje s obzirom na početak sezone:

- Treba se prilagoditi uvjetima na terenu i momčadi Kraljevice, koja je dosta dobra i zna igrati na onakvom terenu. Očekujem da igrači pruže maksimum, ne želim da se zadovolje rezultatima u zadnjim kolima. I dalje smo u bodovima svi tu negdje, dosta je liga izjednačena, može se dogoditi da u dva, tri boda bude poredano pet, šest momčadi što u prvom dijelu čak i nije tako važno. Naravno da bi bilo lijepo završiti prvi dio sezone na što višem mjestu. Važno je da ne poletimo nakon dva, tri pozitivna rezultata i da nastavimo skupljati bodove, govori Miletić.

Utakmicom protiv Kraljevice završava prvi dio sezone, evo kostrenskih dojmova:

- Dosta su podvojena mišljenja. U drugom dijelu sezone zadovoljni smo rezultatima, u prvom dijelu rezultati nisu pratili izvedbe na terenu. Vjerujem da ćemo biti još bolji kako vrijeme bude prolazilo bolji i da ćemo se uključiti u borbu za vrh ljestice, zaključuje Miletić.

loading...
Standings provided by SofaScore