Članovi i prijatelji Pomorca 1921 oprostili se od kalendarske godine

Utorak, 13. prosinca 2022. 00:30 Napisao  I. V.

Mario Sintić najdugovječniji predsjednik Pomorca u povijesti, klub je počeo voditi u srpnju 2015. godine

Članovi i prijatelji Pomorca 1921 oprostili se od kalendarske godine

Čelnici, igrači, stručni stožer i prijatelji Pomorca 1921 oprostili su se od kalendarske godine druženjem u konobi Fran Krsto Frankopan u Kraljevici.

Godina je završila rezultatski uspješno nakon što je ljetos u zadnjim kolima osiguran ostanak u Trećoj HNL - Zapad, koji na kraju nije bio ni ugrožen zbog reorganizacije sustava natjecanja.

Na kraju prvoga dijela druge trećeligaške sezone Pomorac 1921 se nalazi u zlatnoj sredini, ova sezona neće biti stresna.

Tijekom druženja u Kraljevici predsjednik Mario Sintić zahvalio je svima koji su pridonijeli da se nekadašnji prvoligaš i dugodišnji drugoligaš stabilizirao u trećoj ligi koja je ove sezone postala četvrti rang natjecanja.

Za ugodnu atmosferu pobrinuo se vlasnik kraljevičke konobe i sportski direktor Vanja Devčić.

Inače, Sintić je najdugovječniji predsjednik Pomorca u povijesti, klub je počeo voditi u srpnju 2015. godine, kada je naslijedio Marijana Karlovčana, prvog predsjednika Pomorca 1921.

Zahvaljujući pretežito veteranima i trenerima u školi nogometa, klub bez seniora održao je kontinuitet natjecanja u mlađeuzrasnim kategorijama nakon što je 2014. godine usred sezone odustao od natjecanja u drugoj ligi.

Od sezone 2017/18 Pomorac 1921 je ponovo aktivirao seniore, danas se natječe u ligi koja je optimalna ulaganjima u prvu momčad iako ima bolje uvjete od drugoligaša Orijenta.

loading...
Standings provided by SofaScore