GORAN TOPIĆ

Želja igrača i uprave je da idemo u viši rang

Četvrtak, 26. svibnja 2022. 17:47 Napisao/la  KS

Velika želja svih nas  je da na stogodišnjicu kluba u matični klub vratimo Tonija i Josipa Rudana, kaže sportski direktor Drage

Goran Topić
Goran Topić

Nogometni klub Draga novi je prvak Prve županijske lige, Dražani su tri kola prije kraja prvenstva osigurali titulu pa sezonu mogu mirno i bez stresova privesti kraju.

U 21. kolu Dražani u subotu gostuju kod Zameta, sezonu će zaključiti domaćim derbijem protiv Vihora 5. lipnja, a do tada će se sigurno znati hoće li momčad iduće godine zaigrati u višem rangu.

- Želja igrača i uprave je da idemo u viši rang, smatramo da smo svojim rezultatima i kvalitetom to zaslužili. Mislim da će nas Općina Mošćenička Draga u tome podržati, osim toga za dvije godine klub će proslaviti sto godina postojanja, smatramo da bi ovaj rang natjecanja bio puno bolji za daljnji razvoj, ali  i  za obilježavanje obljetnice, rekao je Goran Topić, sportski direktor Drage.

Da u Dragi misle ozbiljno pokazali su već na polusezoni, kada su odrađeni prvi zahvati na poboljšanju infrastrukture.

- Napravili smo  nove klupske svlačionice, ured, nabavljena je sportska oprema, lagano smo počeli dizati klub na višu razinu, nadamo se da bismo ulaskom u viši rang privukli više djece iz okolnih mjesta, u klubu imamo Toniija Rudana, koji  odlično radi s djecom.  Hvala svim sponzorima što su nam pomogli oko uređenja i što su nam omogućili da sezonu izguramo bez financijskih poteškoća, puno nam znači ta podrška, dodao je Topić.

Posljednju utakmicu u sezoni Draga će igrati na domaćem terenu, što drugim riječima znači da se fešta već polako priprema.

- Zadnje kolo igramo protiv Vihora 5. lipnja, nakon utakmice bit će organizirana proslava prvaka, u suradnji s Turističkom zajednicom Mošćenička Draga i Općinom organizirali smo zabavu i pozivamo gledatelje da dođu u što većem broju. Mislim da su dečki zaslužili dostojan oproštaj od sezone, zahvaljujem svim igračima koji su dali doprinos ovom rezultatu, treneru Abramu, predsjedniku kluba, ali i svim članovima uprave i Općini koji su ovaj rezutat omogućili. Zadovoljni smo, igrali smo odlično, nikoga ne bi trebalo posebno izdvajati.  Smatram da imamo kvalitetu za četvrtu ligu, želimo ovu momčad zadržati na okupu i još je pojačati s nekoliko mladih i dva iskusna igrača. Tada bismo sigurno imali svoje mjesto u sredini ljestvice. I, moram naglasiti, velika želja svih nas u Dragi je 2024. godine, na stogodišnjicu kluba, u matični klub vratiti Tonija i Josipa Rudana, zaključio je Goran Topić.

loading...