Rječina u nedjelju dočekuje Lovran, sav prihod ide za liječenje DJ Macole

Petak, 13. svibnja 2022. 16:01 Napisao/la  KS
Rječina u nedjelju dočekuje Lovran, sav prihod ide za liječenje DJ Macole

Nogometaši Rječine u nedjelju, u okviru 19. kola Prve županijske nogometne lige na svom igralištu u Dražicama dočekuju momčad Lovrana (17.30 sati).

Utakmica protiv Lovrana imat će ujedno i humanitarnu nogu, dražička momčad uključila se u humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć Daliboru Marušiću, na Grobnišćini popularni DJ Macola obolio je od adenokarcinoma jednjaka, novac je potreban za liječenje i operativni zahvat u klinici u Istanbulu.

Dakle, sav prihod od prodanih ulaznica i prikupljenih donacija bit će uplaćen za liječenje Dalibora Marušića.

- Pozivamo sve gledatelje i gledateljice da se pridruže ovoj akciji, kako bismo Macolu što prije mogli ponovno vidjeti za DJ pultom i uživati u njegovim prepoznatljivim miksevima. Pozivamo i sve one koji neće biti u mogćnosti prisustvovati utakmici u Dražicama da se priključe akciji Koga briga za Macolu, poručili su iz NK Rječine.

Inače, akciji su se pridružili i Nogometni klub Grobničan, Rukometni klub Čavle, Pikado klub Formula 1.

Nogometni klub Grobničan donacije će prikupljati 28. svibnja, uoči i nakon utakmice protiv labinskog Rudar Trans Eura, Rukometni klub Čavle isto će učiniti 21. svibnja tijekom svog tradicionalnog turnira u mini-rukometu u Mavrincima, a Pikado klub Formula 1 ove subote organizira humanitarni pikado turnir Koga briga za Macolu u Caffe baru Formula 1 u Podhumu, prijave za turnir otvorene su do 18.30 sati.

KOGA BRIGA ZA MACOLU 

HR1023400091511186135

PBZ Banka

Swift Code PBZGHR2X

loading...