Jasmin Bukovec: Domaći navijači napali su naše igrače

Nedjelja, 02. listopada 2022. 21:18 Napisao/la  SC
Jasmin Bukovec: Domaći navijači napali su naše igrače

Vrbovsko je pobijedilo Vihor (4:2) u utakmici tijekom koje se dogodio incident, netko je prvo bacio kamen zbog čega se dogodio prekid, nakon toga igrači Vihora fizički su napadnuti:

- Utakmica je bila loša, u 72. minuti dogodio se prekid, vratili smo se na travnjak, nekoliko domaćih navijača je napalo naše igrače ispred ulaza u svlačionicu, prvi kojega su napali bio je Mladen Ćućić. Prvo poluvrijeme smo počeli dosta loše, nije bilo agresije, bili smo opušteni, onda smo se vratili, izašli smo čvrsto u drugo poluvrijeme, došli smo na 3:2 i onda je došao taj prekid. U životu nisam doživio da ovako bacaju kamenje po terenu, u šoku sam, ne znam što reći. Da se drugi dio nastavio kako smo počeli, vjerujem da smo mogli doći barem do boda. Žao mi je zbog načina na koji je sve skupa završilo, rekao je Jasmin Bukovec, trener Vihora.

U izvještaju delegata Ljube Erlića piše sljedeće:

U 72. miniuti iz domaćeg dijela gledališta u teren za igru bačen je kamen veličine 10x4 cm pokraj drugog pomoćnog suca i gostujućeg igrača broj 5. Na zahtjev suca utakmice prije nastavka igre zatraženo je pražnjenje dijela gledališta odakle je bačen kamen te je to i učinjeno. Nakon toga gostujući igrači napuštaju teren za igru te se nakon 15. minuta vraćaju i nastavljaju utakmicu s 10 igrača u terenu za igru, a broj 5 ne nastavlja utakmicu zbog ozljede. Nakon toga odigrano preostalih 18 minuta utakmice, stoji u izvještaju.

loading...