DUBRAVKO NEMET

Ne želimo igrati četvrtu ligu da bismo bili zadnji ili predzadnji

Srijeda, 24. svibnja 2023. 23:01 Napisao/la  KS

Ne zanimaju me igrači koji ne žele trenirati, onaj tko dođe mora doći zbog Lovrana, kaže trener Lovrana

NK Lovran  2022/23
NK Lovran 2022/23 Foto: Luka Tabako

Nogometaši Lovrana u nedjelju od 16 sati na svom travnjaku ugošćuju Omladinac Vrata, posljednja je to utakmica Lovrana ove sezone u Prvoj županijskoj ligi, posebna utoliko koliko se sprema i velika fešta.

Tri kola prije kraja nogometaši Lovrana osvojili su titulu prvaka, posljednje kolo odigrat će baš pred svojim navijačima, bit će to prigoda da se proslavi titula i plasman u viši rang natjecanja.

- Sve je spremno za slavlje. Pozivam naše navijače da dođu u što većem broju na utakmicu protiv Omladinca, bit će to prava fešta, mislim da su ovi dečki zaslužili da ih ispratimo na pravi način i da im svi zajedno čestitamo na osvajanju prvog mjesta, rekao je Dubravko Nemet, trener Lovrana.

Ono što se samo po sebi nameće kao pitanje jest: ima li Lovran uvjete i ambcije za igranje Četvrte lige?

- Što se plasmana u viši rang tiče bit ćemo spremni. Uvjete imamo, igralište ima dimenzije, dobit ćemo sada četiri svlačionice, salu za sastanke, teren će se poravnati, radovi na uređenju planiraju se od 1. lipnja do 1. srpnja. Svi su se angažirali na tom planu i sve će biti u redu. Morat ćemo se i igrački pojačati, trebat će nam barem tri igrača, ali o tom potom. Nećemo pretjerivati, igrači koji ne žele trenirati me ne zanimaju, ne zanimaju me niti oni koji bi došli samo zbog novca, onaj tko dođe mora doći zbog Lovrana. Mi želimo igrače koji će se uklopiti u našu momčad. Nismo još održali sastanak, imamo još utakmicu protiv Omladinca, nakon toga ćemo sjesti i detaljno se dogovoriti, nastavlja Nemet.

Kakav Lovran možemo očekivati u Četvrtoj ligi?

- Ne mislim da ćemo u Četvrtoj ligi biti kanta za napucavanje. Postavit ćemo se kako treba, ne želimo igrati Četvrtu ligu da bismo bili zadnji, predzadnji. Mi se želimo boriti za vrh, a gdje ćemo doći to će vrijeme pokazati. U svakom slučaju već sada smo se počeli pripremati, pojačali smo treninge, mladih imamo dovoljno, spremni smo za četvrtu ligu koju su u Lovranu toliko dugo očekivali. Ako dečki budu radili kao što su radili do sada, ako nam se poklopi s pojačanjima, sigurno nećemo imati problema u višem rangu, zaključit će Dubravko Nemet.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.