1. ŽNL: Rječina dočekuje Lošinj, prihod namijenjen liječenju mlade sumještanke

Subota, 05. studenog 2022. 12:26 Napisao/la  KS
Nogometaši Rječine
Nogometaši Rječine

Nogometaši Rječine u nedjelju će na svom travnjaku u Dražicama ugostiti momčad Lošinja, utakmica je to 9. kola Prve županijske nogometne lige, posljednja u službenom jesenskom dijelu kalendara.

Niti Rječina, a niti Lošinj nisu baš idealno odradili prvi dio sezone, obje su momčadi ostvarile po dvije pobjede uz dva remija, susjedi su na ljestvici (peto i šesto mjesto), pobjednik ovog dvoboja imat će prigodu za nešto mirnije pripreme za nastavak sezone.

No, bez obzira što utakmica ima natjecateljski značaj ipak će biti značajnija po jednoj drugoj stvari, u Dražicama se možda ne igra najbolji nogomet u županiji, ali se često igra srcem.

Nebrojeno puta klub se stavio u službu humanosti, učinit će tako i u nedjelju, NK Rječina uključio se u akciju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć u liječenju njihove teško oboljele sumještanke pa će tako sav prihod od prodaje ulaznica biti doniran obitelji nesretne mlade žene.

Stoga, ako se zateknete u Dražicama u nedjelju od 14 sati, navratite na stadion, podržite obje momčadi i priključite se nogometašima Rječine u ovoj humanitarnoj i svake hvale vrijednoj gesti.

rjecina10