Sebastijan Knapić odlazi u Maleziju, momčad Turbine ostala bez trenera

Subota, 16. siječnja 2016. 15:10 Napisao/la  Stjepan Lončarić

Već u srijedu Knapić leti u polumilijunski grad Kota Bharu, gdje će voditi fizičku pripremu FC Kelantana i surađivati sa strukom sastavljenom od malezijskih trenera


Sebastijan Knapić, trener Turbine i prvostupnik kineziologije smjer fizička priprema, dobio je izuzetno primamljivu ponudu iz Malezije, koja je u domeni njegove struke i koja se teško odbija.

Već u srijedu Knapić leti u polumilijunski grad Kota Bharu, gdje će voditi fizičku pripremu FC Kelantana i surađivati sa strukom sastavljenom od malezijskih trenera. Grad Kota Bharu živi za nogomet i na stadionu Sultana Muhammada IV kapaciteta 35.000 gledatelja prosjek gledatelja je preko 22 tisuće. U klubu nema igrača sa ovih prostora, ali ni članova stručnog stožera, pa je za Knapića i naše trenere ovo veliko i lijepo priznanje.

Turbina, jesenski viceprvak Prve A županijske lige, ostao je bez trenera uoči proljetnog dijela prvenstva, ali budući da proljetni dio prvenstva počinje tek u posljednjem tjednu ožujka, uprava kluba ima vremena pronaći novog prvog čovjeka struke na Podhumcu.

loading...