Prijateljska utakmica: Nogometaši Kraljevice u dobroj predstavi pobijedili Vihor na Oštru

Ponedjeljak, 12. kolovoza 2013. 00:24 Napisao/la  Stjepan Lončarić

Prijateljska utakmica: Kraljevica - Vihor 2:0

Prijateljska utakmica

 

KRALJEVICA - VIHOR 2:0

 

Igralište Oštro. Gledatelja: 35.

 

 Sudac: Tomičić (Kraljevica).

 

Strijelci: 1:0 Brkljačić (39), 2:0 Lovrić (65)

 

KRALJEVICA: Bilen, Perišić, Babić, Marušić, Strukan, Kosir, Martinović, Brkljačić, Pečar, Brkljača, Milović. Još su igrali: Vidak, Bakić, Rubinić, Klepac, Bago, Bobošević, Buzdov, Lovrić

 

VIHOR: Grgić, Kamber, Cruz, Velico, Seršić, Šestan, Bajčić, Grbec, Hrabrić, Babić, Štefanić. Još su igrali: Sokolić, Mišić, Fabijanić, Kosić

 

Ponovno okupljeni nogometaši Kraljevice predstavili su se u vrlo dobrom izdanju u svojoj drugoj pripremnoj utakmici. Sreća je pomilovala goste, koji su zahvaljujući vrataru Grgiću i brzopletosti domaćih igrača ostali na skromnom porazu, iako su igrači Nikice Tomića mogli do vrha napuniti mrežu Vihora, kome je ovo bila prva pripremna utakmica.

 

Krajem poluvremena pogodio je Brkljačić. Nakon što je poduže opsade gola, gosti su ostali sa manjkom igrača na desnom boku. Brkljačić je prihvatio loptu, krenuo 3-4 koraka prema golu i poentirao nisko i precizno - 1:0.

 

U drugom dijelu Lovrić je dosta slično kao i kod prvoga gola ostao sam na desnoj strani, a u suočavanju sa Grgićem bio je neumoljiv - 2:0.