Mate Brajković pojačao Turbinu, u Triblju se sprema pohod na titulu prvaka

Petak, 17. srpnja 2015. 19:33 Napisao/la  Stjepan Lončarić

Predsjednik kluba Željko Muža smatra da klub sa velikom podrškom općine uz velike radove na infrastrukturi s pravom može krenuti  prema Prvoj županijskoj ligi


Na Podhumcu u Triblju sprema se nešto veliko. Cijelo ljeto ne prestaju radovi na i oko stadiona, uprava se ekipira, podjeljeni su zadaci...

Saniranje travnjaka, te nosivih temelja reflektora, bili su prioritet. Uređene su klupske prostorije, svečano je otvorena terasa klupskog doma. Branko Plukavec preuzeo je tajničke poslove, koje je i prije obavljao. Klub sada ima domarku, ali i osobu zaduženu za travnjak.

Predsjednik kluba Željko Muža smatra da klub sa velikom podrškom općine uz do sada velike radove na infrastrukturi sa pravom može krenuti i prema Prvoj ŽNL NS Rijeke. Prošlogodišnje prvenstvo ocijenjeno je kao prijelazna godina. Naime u polusezoni je bilo jasno da du Vihor iz Baške, ali i pratnja klubova u vrhu tablice, ostvarili nedohvatljivu prednost.

Trener Sebastijan Knapić, unazad nekoliko godina i aktivni igrač kluba iz Triblja, zakazao je početak priprema za 3. kolovoza, jer županijske lige kreću s prvom nedjeljom u rujnu. Istvoremeno sa radovima, slaže se i nova igračka križaljka, koja se prije svega temelji na ponovnom aktiviranju nekih igrača koji su već nosili dres „turbosa“.

Dario Tomljanović, Antun Kopić, Vinko Matejčić trebali bi se vratiti na travnjak. Knapić bi volio da se u klubu ponovno nađu i igrači koji su svojevremeno napustili Tribalj, a sada igraju diljem regije. Iz Crikvenice se vraćaju braća Tomislav i Ivan Fištrović, a svojim ogromnim znanjem, iskustvom i realizatorskim sposobnostima, napadu Turbine će pomoći Mate Brajković.

U klubu se privode kraju razgovori sa još 5-6 igrača, pa bi uz šest pripremnih utakmica Turbina trebala biti respektabilan županijski A-ligaš.

Nadarenu kadetsku momčad voditi će i dalje Nikola Hujber. Početkom rujna u klubu je planirano i održavanje Izvještajne skupštine. Vinodolska općina voli svoju Turbinu, koja već slavi 65 godina aktivnosti, a 45 godina neprekidnog natjecanja u županijskim ligama NS PGŽ.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.