DRAGAN ŠTULIĆ

Dečki su pokazali da nam nije mjesto u ovoj ligi

Srijeda, 15. studenog 2017. 11:52 Napisao  I. V.

Iskoristili smo ovu ligu da afirmiramo mlade igrače, kaže trener Pomorca

Dragan Štulić
Dragan ŠtulićPomorac 1921 u zadnjem kolu prvoga dijela sezone u subotu u Žuknici igra protiv drugoplasiranog Omladinca.

Nakon deset kola razlika na ljestvici između Pomorca i Omladinca iznosi deset bodova.

Pomorac je ostvario svih deset pobjeda, ima impresivnu gol-razliku od +41, pa je ishod derbija 11. kola vrlo izvjestan:

- Poštujemo momčad Omladinca, ali vjerujem da ćemo u zadnjem kolu dokazati da nije bilo slučajno sve ovo što smo napravili do sada, kaže trener Dragan Štulić.

Pokazalo se da je Štulić dobro procijenio kada je prije početka sezona izjavio da Pomorcu 1921 nije mjesto u drugoj županijskoj ligi ni prema kvaliteti momčadi, ni prema infrastukturi:

- Mislim da smo kroz utakmice dokazali koliko smo moćni i dominantni, dečki su pokazali da nam nije mjesto u ovoj ligi. Izgleda da je moramo igrati da bismo dokazali da imamo kvalitetu za višu ligu, kaže Štulić i ističe jedinu korist:

-  Korisno je jer su seniorski nogomet prvi put igrali naši juniori, praktično cijela generacija izlaznog godišta iduće sezone bit će oslonac u višoj ligi. Iskoristili smo ovu ligu da afirmiramo mlade igrače koji su apsolutno pokazali da se mogu nositi u seniorskom nogometu. Na njih ozbiljno računamo iako je jasno da ćemo se u višoj ligi morati pojačati na određenim mjestima ako želimo imati veće ambicije. Ali kostur momčadi postoji, zaključuje Štulić.

loading...