Memorijal Bruno Kurolt, sjećanje na omiljenog nogometaša Kraljevice

Četvrtak, 24. lipnja 2021. 00:13 Napisao/la  KS

Izvlačenje skupina zakazano je za nedjelju, razigravanje po skupinama igrat će se od utorka do četvrtka, u petak su na rasporedu utakmice osmine finala, a završnica se igra u subotu

Memorijal Bruno Kurolt, sjećanje na omiljenog nogometaša Kraljevice

U organizaciji Društva za sportsku rekreaciju „Djeca Marakane“ nadolazećeg tjedna u Kraljevici održat će se peto izdanje Memorijalnog turnira „Bruno Kurolt“, posvećenog sjećanju na nekadašnjeg omiljenog nogometaša Kraljevice, mladi život kojega je prerano zaustavljen u tragičnoj prometnoj nesreći 2017. godine.

No, da se nogomet u Kraljevici ne bi igrao bez Bruna Kurolta pobrinuli su se njegovi prijatelji pa je tako nastao memorijalni turnir kojim se na popularnoj Marakani održava sjećanje na ovog vrsnog nogometaša,  koji je podjednako volio i veliki i mali nogomet.

Peti Memorijal Marakana će dočakati u novom ruhu, osvježena, uređena, za 24 ekipe koliko će ih i ove godine biti na nedjeljnom ždrijebanju na terasi Fran Krsto Frankopan u Kraljevici (20 sati).

Na turniru će nastupiti: Konoba Fran Krsto Frankopan (Kraljevica), Škovet Maragent (Rijeka), MNE Daman&Orcus Plus (Dražice), CB Tin (Delnice), Dynamic (Rijeka), Škurinje Bar (Rijeka), MNK Gornja Vežica (Rijeka), MNK Jadranovo, M.R. Plin (Šmrika), Konoba Portić Beach bar Puerta (Bakarac), Franko i prijatelji Discotheque Pulse (Novi Vinodolski), Orijentovo ognjišće (Rijeka), CB Manhattan (Rijeka), Generali Team (Opatija), MNK Malinska, Mesnica Brkić (Kraljevica), Moretto (Orehovica), Pizzeria Na Piketu (Hreljin), Prisika (Novi Vinodolski), Pero Struja (Crikvenica), Foto Kurti CB Metropolis (Opatija), CB Domino (Rijeka), CB Joks (Sveti Kuzam).

 Dakle, izvlačenje skupina zakazano je za nedjelju, razigravanje po skupinama igrat će se od utorka do četvrtka, u petak su na rasporedu utakmice osmine finala, a završnica se igra u subotu.

Memorijalni turnir Bruno Kurolt