ODVJETNICI U KOPAČKAMA

Riječki odvjetnici u Beogradu pobijedili beogradske kolege

Srijeda, 10. travnja 2019. 13:22 Napisao/la  SC

SD Beograd - SD Rijeka 2:3. Strijelci Jovin, Hrstić (11m) i Milić

Riječki i beogradski odvjetnici u kopačkama
Riječki i beogradski odvjetnici u kopačkama

 

Nakon remija na Kantridi u listopadu prošle godine, riječki pravnici su proteklog vikenda bili bolji (3:2) od domaćina iz Beograda u utakmici igranoj na pomoćnom stadionu FK-a Čukarički.

Svi pogoci postignuti su u prvom poluvremenu, a tri najbolje prilike u nastavku imali su gosti, no vratar Ječmenica odlično je reagirao kod udaraca Milića, I. Dobrovića i Jovina iz blizine.

Riječani su se nametnuli od prve minute, sredina obrane s Dumenčićem i Đ. Markišem te par srednjih veznih (Hrstić, M. Markiš) kontrolirali su ritam i tempo susreta, Brekalo je bio neprelazan na lijevom beku, a napadački cilj je najčešće bio potražiti brzonogog Jovina na desnoj strani.

Upravo je on postigao prvi pogodak kada se najbolje snašao u gužvi u 16-ercu.

Beograđani su izjednačili nakon 11-erca suđenog zbog igranja rukom nakon kornera, ali Riječani su vrlo brzo uzvratili prvo preko Hrstića, koji je u solo prodoru izborio, pa realizirao kazneni udarac, a potom i preko u realizaciji mirnog Milića.

Vatromet golova u prvih 45 minuta okončao je Kostić, gosti su ponovno primili pogodak nakon prekida...

U nastavku se igralo opreznije, domaćini su krenuli po izjednačenje, no njihova nadmoć bila je samo prividna jer nisu uspjeli stvoriti ozbiljnije šanse kroz pas igru, premda se Kostić doimao najopasnijim.

S druge strane, Riječani su prijetili iz kontri i samo raspoloženi vratar Ječmenica spriječio je teži poraz domaćina.

S osvojena tri boda na teškom gostujućem travnjaku (bez Vučkova, Cvijetića, S. Markiša...) lakše se otišlo u dugu beogradsku noć, a izbornik Pulić postao je "Mister 100 posto" nadmudrivši kolegu Ninu Došena Majkića, inače predsjednika OFK Beograd...

SD BEOGRAD: Ječmenica, Panjković, Maletić, Lekić, Rovčanin, Marković, Janičijević, Brdar, Marinković, Danković, Kostić. Još su igrali: Isailović, Šestić, Zabaljac, Stevanović, Kašiković.

SD RIJEKA: Spahić - Dautović, Dumenčić, Đ. Markiš, Brekalo – I. Dobrović, M. Markiš, Hrstić, Ikić – Jovin, Milić. Još su igrali: Ferri, J. Dobrović, Filipović, Vidaković. Izbornik: Pulić.

SD BEOGRAD – SD RIJEKA 2:3 (Brdar 11m, Kostić/Jovin, Hrstić 11m, Milić)


Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT