Marko Conjar pojačao OŠK Omišalj, Vihor traži zamjenu za ozlijeđenog Darija Mancea

Subota, 01. veljače 2020. 13:35 Napisao/la  V. P.

Doveli smo Marka Conjara iz Grobničana te dvojicu igrača iz Lokomotive, stopera Šolaju i vratara Smolčića, kaže Tomica Veljačić

Marko Conjar
Marko Conjar Foto: Lario Tus

Nogometaši četvrtoligaša OŠK Omišlja i Vihora u nedjelju će od 14,30 sati odigrati pripremnu utakmicu u Omišlju.

Prva je to utakmica od početka priprema za Omišljane koji su počeli s treninzima prije dva tjedna.

OŠK uoči proljeća ne stoji dobro, pretposljednja su momčad na ljestvici za razliku od svojih otočkih susjeda Vihora koji je osvojio naslov jesenskog prvaka.

Zbog loših rezultata debitant u četvrtoligaškom društvu OŠK morao je posegnuti za pojačanjima kako bi podigli šanse za ostanak u ligi.

- Doveli smo Marka Conjara iz Grobničana te dvojicu igrača iz Lokomotive, stopera Šolaju i vratara Smolčića. Još uvijek radimo na dovođenju jednog veznjaka. Trebao bi nam u nedjelju doći jedan igrač iz BIH na probu, pa ćemo vidjeti. Conjar je pravo pojačanje, tu se nema što reći. Sa stoperima smo bili u deficitu, tako da nam je Šolaja itekako dobro došao, izvjestio je trener OŠK-a Tomica Veljačić.

Tijekom priprema Veljačić je zadovoljan odazivom igrača.

- Ima nas dovoljno na treningu, radimo četiri puta tjedno. Nadam se da će se taj trend nastaviti i da ćemo spremni dočekati proljeće. Želja nam je osigurati ostanak u ligi, a vidjet ćemo kako će to ići, poručio je trener OŠK-a.

Bašćanski Vihor ostao je samo bez jednog mlađeg igrača nakon što je Dominik Barbalić uzeo papire.

- Zasad nismo dovodili nikoga osim dva mlađa igrača. U pregovorima smo s jednim iskusnijim igračem, ponajviše zato jer nam se Dario Mance ozlijedio. Vidjet ćemo kakva će dijagnoza biti i koliko će trajati oporavak, ali u razgovore smo krenuli ponajprije zato da imamo alternativu ako Mance bude duže izbivao, rekao je sportski direktor Vihora Miroslav Hrgovčić.

4. HNL

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 Vihor 19 32
2 Cres 20 29
3 Buje 12 29
4 Naprijed 18 27
5 Gospić 3 24
6 Otočac 4 22
7 Mladost 4 22
8 Kraljevica -5 19
9 Medulin -9 18
10 Borac -9 17
11 NK Lokomotiva -29 9
12 OŠK Omišalj -28 7
Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT