NK Draga objavio upute za gledatelje uoči utakmice protiv Rijeke

Utorak, 16. travnja 2024. 10:30 Napisao/la  SC
NK Draga objavio upute za gledatelje uoči utakmice protiv Rijeke

NK Draga objavio je sljedće priopćenje prije utakmice protiv Rijeke u srijedu na Slatini:

Poštovani posjetitelji i navijači, u srijedu se u Mošćeničkoj Dragi ulaz za publiku otvara u 15 h.

Zbog ograničenog broja parkirnih mjesta i ulaznica, molimo vas da dođete na vrijeme kako biste mirno i bez stresa zauzeli svoje mjesto.

Ne inzistirajte na ulasku vozilom u centar već pokušajte potražiti mjesto na perifernim parkiralištima.

Ulaznice se prodaju isključivo na ulazu na dan utakmice.

Na ulazu će se provoditi pregled posjetitelja te vas molimo da se poštedite neugodnosti i ne pokušavate unijeti predmete koji nisu u skladu sa Zakonom o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.

U gledalištu zbog relativno malog kapaciteta nastojte biti obzirni prema ostalim gledateljima, ne zaklanjajte pogled manjima i slabijima, te svojim ponašanjem ne dovodite u opasnost ostale posjetitelje.

Po završetku te izlasku iz kruga igrališta budite strpljivi zbog potencijalne gužve te oprezni u prometu da mirno i sigurno stignete svojim domovima, stoji u obavijesti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.