Ahmad Sharbini: Ništa se utakmicom na Viškovu neće riješiti u prvenstvu

Utorak, 04. listopada 2022. 13:49 Napisao  I. V.

Jukić je počeo igrati, ja nisam igrao dvije utakmice, u subotu će prvi put za nastup konkurirati Miculinić, najvažnije je da počnu igrati sva pojačanja, kaže Sharbini

Ahmad i Anas Sharbini
Ahmad i Anas Sharbini

U 6. kolu četvrte lige na Viškovu igraju Halubjan i OŠK Omišalj, sastaju se momčadi dvaju klubova koji su doveđenjem pojačanja prije sezone najavili visoke ambicije.

OŠK Omišalj na Viškovo dolazi ohrabren nakon pobjede (1:0) protiv Rovinja, koji je u 5. kolu doživio prvi poraz:

- Jako je bitna bila pobjeda protiv Rovinja nakon iznenađujuće visokog poraza (0:4) u Gospiću, gdje smo svi podbacili. Sada igramo još jedan derbi, mislim da imamo kvalitetu, očekujem dobru utakmicu. Igramo protiv momčadi koja ima vrhunske pojedince, dobro igraju, imaju dobrog trenera. Ništa se tom utakmicom neće riješiti u prvenstvu, puno se još mora odigrati utakmica do kraja sezone, ali nama je utakmica protiv Halubjana jako bitna. Ako pobjedimo, uhvatit ćemo priključak s vodećim momčadima. Igrali smo dvije prijateljske utakmice protiv Halubjana, znamo sve jedni o drugima, kaže Ahmad Sharbini, najbolji strijelac OŠK Omišlja s tri pogotka ove je sezone postao sportski direktor koji ovako ocjenuje ulazak u sezonu:

- Zadovoljan sam sa svime osim s utakmicom u Gospiću! Sada smo se kompletirali, Jukić je počeo igrati, ja nisam igrao dvije utakmice, u subotu će prvi put za nastup konkurirati Miculinić, koji je počeo trenirati. Najvažnije je da počnu igrati sva pojačanja, naglašava Sharbini.

Ahmad Sharbini ove sezone svjedoči krizama u dvama bivšim klubovima, Rijeka i Grobničan upali su u probleme nakon desetak godina stabilnosti:

- Nema se što reći, svima nama koji pratimo nogomet nije drago što se događa na Rujevici i Mavrincima. Žao nam je, nadam se da će se oba kluba što prije izvući iz kriza, kaže Sharbini.

loading...
Standings provided by SofaScore