Advent na Omišlju, vatromet na Pušći za kraj kalendarske godine

Petak, 23. prosinca 2022. 09:23 Napisao/la  SC

Hvala svima koji su učinili da se ovaj advent unatoč lošem vremenu održi, kaže Dino Turčić

Advent na Omišlju, vatromet na Pušći za kraj kalendarske godine

Unatoč lošem vremenu i kiši održao se još jedan Advent na igralištu OŠK Omišlja.

- Žilavi smo, mora se priznati! Drugu godinu za redom organizirali smo Advent pod nazivom "Za djecu i mlade". Veliko nam je zadovoljstvo što smo se okupili u prostorijama kluba i caffe-baru Korner, koji nam je pružio ugostiteljsku podršku zbog loše vremenske prognoze. Nakon pozdravnog govora darove i zahvalnice dobili su igrači koji znaju da se trud i zalaganje uvijek isplati. Za dobro raspoloženje pobrinuo se Mario Šimunović, koji sa nama djeli ljubav prema Ošku. Dokaz tome je i nova klupska himna, koja će se, sigurni smo, pjevati dugo godina, kaže direktor kluba Dino Turčić.

Predbožićno druženje nije moglo proći bez Djeda Božićnjaka:

- Kaže da nigdje nije probao bolje kobasice i kuhano vino! A ni vidio bolju i poslušniju dječicu, govori Turčić.

Inače, Djed Božičnjak se na Pušći doslovno osjećao kao kod kuće budući da ga je utjelovio Besim Hadžiomerović, igrač i trener u školi nogometa.

Nagrade i priznanja dobili su najredovitiji igrači na treningu: Val Muminović, Alex Babaić, Rene Samardžic, Marko Radivoj, Nikola Radivoj, Niko Brozić, Antonio Vidović, te najbolji strijelci: Ivano Vizin, Tibor Virag, Filip Ilijić, Eric Babaić i Ahmad Sharbini

- Hvala svima koju su pružili nesebičnu podršku i svojim sudjelovanjem učinili da se ovaj advent unatoč lošem vremenu održi. Vatromet je zaokružio priču. Prijateljima kluba zaželjeli smo sretan i blagoslovljen Božić i puno prekrasne magije, radosti i veselja sa našim voljenim klubom u 2023. godini, poručuje Turčić.

loading...
Standings provided by SofaScore