ADAM ORMAN

Glavni cilj je ostati u ligi, a vjerujem da to neće biti problem!

Subota, 21. siječnja 2023. 12:21 Napisao/la  KS

Momčad je duže na okupu, poznajem dosta igrača i u razgovoru s vodstvom kluba sam došao do situacije u kojoj sam vidio da možemo napradovati i momčad i ja, kaže iskusni trener

Adam Orman
Adam Orman

Adam Orman novi je trener nogomeetaša Klane, Orman će tako na klupi naslijediti Damira Rupčića, koji je preuzeo momčad Cresa.

- Klub me je kontaktirao nakon što je trener Damir Rubčić otišao, a ta sredina mi je uvijek bila u redu što se tiče same momčadi. U Klani momčad uvijek pokazuje jedno zajedništvo i nije toliko izražen pritisak. Odgovaraju mi sredine u kojima vlada zajedništvo, momčad je duže na okupu, poznajem dosta tih igrača i u razgovoru s vodstvom kluba sam došao do situacije u kojoj sam vidio da možemo napradovati i momčad i ja, započet će Adam Orman, koji je ovu sezonu počeo kao trener Crikvenice, prije nego je na njegovo mjesto došao Marijan Tomić.

Klana je prvi dio sezone okončala na desetoj poziciji, u trinaest utakmica sakupili su 16 bodova.

- S pripremama krećemo 30. siječnja, imam sada dovoljno vremena da na miru sastavim kvalitetan plan i program priprema, mislim da će nam to biti dovoljno da se kvalitetno pripremimo za nastavak sezone, nastavlja Orman.

Očekivanja?

- Glavni cilj je ostati u ligi, a budući da znam kako je momčad igrala do sada vjerujem da to neće biti problem. Razgovarali smo i o nekim mogućim pojačanjima, možda potražimo jednog ili dva igrača u igri prema naprijed, ali ne bih želio unaprijed ništa govoriti, zaključit će Adam Orman.

Standings provided by SofaScore