BOŽIĆ NA HAKLI

Prikupljeno 800 kg hrane za Socijalnu samoposlugu

Subota, 22. prosinca 2012. 17:35 Napisao/la  Ivan Milatić

Na drugom po redu sportsko-humanitarnom spektaklu okupilo se 300 djevojčica i dječaka

U organizaciji košarkaških klubova FSV, Srdoči i Viškovo, ali i uz pomoć gotovo svih košarkaških klubova sa područja Primorsko-goranske županije u petak je Sportski centar Zamet tijekom cijeloga dana živio košarku ali i humanost. Na drugom po redu Božiću na hakli okupilo se 300 djevojčica i dječaka, koji vole kraljicu igara košarku, podijeljenih u 79 ekipa.

Osim njihovih vještina i velikog natjecateljskog žara svakako vrijedi istaknuti i to da je tijekom košarkaškog dana na Zametu sakupljeno oko 800 kilograma hrane za potrebe Socijalne samoposluge. Iako pohvale idu svima koji su sudjelovali u Božiću na hakli vrijedi istaknuti mali show prvotimaca Kvarnera, vodećeg sastava A-1 lige koji su demonstrirali zakucavanje na poseban način, preko djece što su svi prisutni dočekali sa oduševljenjem. I još jedna zanimljivost. Prvotimci A-2 ligaša Škrljeva samoinicijativno su među sobom skupili novac i u dvoranu donijeli prilično veliku količinu hrane. To je još jedna potvrda velikog riječkog humanog i sportskog srca.

Pobjednici po kategorijama, hakla 3 na 3, djevojčice U-12: Riječanka, U-14: Lolypop, U-16: Krk. Dečki U-12: Kastav, U-14: Louis Pitone, U-16:Stare iskusnjare, U-18: Bilo šta.

Natjecanje u tricama, djevojčice U-16: Martina Marošević, U-14: Mia Tomljanović. Dečki, U-12: Lea Orešković, U-18: Karlo Mandić, U-16: Leon Mikulić, U-14: Luka Korošec, U-12: Bojan Bajić. Obiteljsko šutiranje: Damir i Lea Orešković.

Fotogalerija: Sandro Donda

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.