NOVA DVORANA

Košarkašice FSV-a preselile u dvoranu 3. maj

Četvrtak, 26. listopada 2023. 11:00 Napisao/la  SC

Apeliram na sve odgovorne da nam omoguće da dvorana 3. maj zaista postane pravi dom, kaže trener riječkih košarkašica

Teddy Delač
Teddy Delač

Teddy Delač, trener košarkašica FSV-a, prokomentirao je početak sezone, preseljenje u novu dvoranu i najavio sljedeći susret sa Splitom.

FSV je u sezonu ušao s dvjema pobjedama na domaćem terenu ostvarenim protiv Zagreba i Šibenike, te dva poraza u gostima kod Broda na Savi i Plamen Požege:

- Ulaskom u sezonu možemo biti zadovoljni jer smo ostvarili dvije bitne pobjede na domaćem terenu, gostovanja su pokazala da još uvijek nismo spremni za nešto više, iako moram naglasiti da izuzetno dobro radimo te se nadam da ćemo kad tad taj rad naplatiti i iznenaditi nekoga od favorita. Treba nam jedna dobra utakmica protiv jačeg protivnika kako bismo dobili potvrdu da smo na dobrom putu.

Novim rasporedom Rijeka sporta, ženska košarka preseljena je u dvoranu 3. maj na Kantridi.

Od ulaska u Premijer ligu, seniorke FSV-a igrale su i trenirale u dvorani Dinko Lukarić na Kozali.

Selidba usred sezone u dvoranu 3. maj, u kojoj je nedavno postavljen nova podloga, novost je za riječke košarkašice.

- Nikada nije zahvalno mijenjati dvoranu usred sezone i na to se treba adaptirati, nadam se da će taj proces proći čim bezbolnije. Postoje neke stvari koje još uvijek nisu potpuno funkcionalne te apeliram na sve odgovorne da nam omoguće da dvorana 3. maj zaista postane pravi dom gdje ćemo se osjećati udobno i ugodno i gdje ćemo moći dostojno ugostiti protivnike i navijače.

Ove nedjelje na Kantridi Riječanke dočekuju ekipu ŽKK Split-a, koja dolazi s trenutnim omjerom 0:4:

- Iako ekipa Splita nema niti jednu pobjedu za utakmicu se spremamo ozbiljno i motivirano, osim pobjede želimo poboljšati našu igru i popraviti stvari koje su možda bile lošije u prijašnjim utakmicama, posebno na gostovanjima. Isto tako, očekujem da će mlađe igračice, koje će sigurno dobiti više šanse, ozbiljno i motivirano pristupiti utakmici i opravdati minutažu i povjerenje.

Utakmica protiv Splita započinje od sati, a na poluvremenu utakmice organizatori su pripremili zabavni program.

Publiku će zabaviti Kristijan Trampuž s izvedbom svoje pjesme "Ispod riječke ure", a predstavnicima Košarkaškog kluba osoba s invaliditetom "Kostrena" će se uručiti ček od prikupljenih sredstava iz prodanih sezonskih ulaznica za utakmice FSV-a.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.