KUP RUŽICA MEGLAJ-RIMAC Josipa Tuftan: U Virje putujemo sa ciljem da ostvarimo prvu pobjedu na gostujućem terenu ove sezone

Petak, 10. studenog 2023. 14:44 Napisao/la  SC

Moramo u gostujućim utakmicama pokazati  da smo spremne igrati protiv svakoga, kaže košarkašica FSV-a uoči današnje utakmice protiv Podravca

Josipa Tuftan
Josipa Tuftan

 Jedna od domaćih nositeljica igre FSV-a, Josipa Tuftan, najavila je današnji susret Kupa Ružice Meglaj Rimac između ŽKK Podravac iz Virja i KK FSV iz Rijeke.

Nakon šest odigranih kola nalazite se na sredini prvenstvene ljestvice sa 3 pobjede na domaćem terenu i 3 poraza na gostovanjima. Jeste li zadovoljni ekipnim učinkom u ovom dijelu prvenstva?

- Ne mogu reći da nismo zadovoljni, ostvarili smo 3 pobjede u 6 utakmica, ali sa ovim brojem treninga i zalaganjem mislim da možemo i moramo pokazati više. Još smo u procesu uigravanja i ponavljamo praktički iste greške svaku utakmicu, imamo dosta izgubljenih lopti i mislim da je to jedan od segmenata gdje imamo prostora za veliki napredak. Pobjede koje smo ostvarili su sve na domaćem terenu, vjerujem da dio u tome ima i velika podrška koju ove sezone imamo sa tribina, ali moramo u gostujućim utakmicama pokazati čvrstinu i da smo spremne igrati protiv svakoga.

Od početka prvenstva imali ste nažalost problema sa ozljedama. Kakva je sada situacija, hoćete li biti na raspolaganju treneru Delaču za utakmicu u Virju?

- Sitne ozljede koje sam imala tijekom priprema i ozljeda leđa zbog koje nisam mogla igrati protiv Šibenika su iza mene, normalno treniram sa ekipom i igrati ću u utakmici u Virju.

U petak vas očekuje susret drugog dijela natjecanja Kupa Ružica Meglaj-Rimac. Putujete u Virje na susret za ŽKK Podravac. Kakva su očekivanja?

- Kroz ovaj tjedan smo se spremale za utakmicu kao i za svaku drugu, znamo da moramo nametnuti svoj ritam od prve minute. Trebale bi ipak pokazati da smo viši rang od ekipe Virja, ali ih nipošto ne smijemo podcijeniti jer sam sigurna kako će i one dati sve od sebe da ostvare pobjedu. Ova utakmica je i dobar trenutak da mlađe cure u ekipi dobiju veću minutažu i vjerujem da ce steći dodatno samopouzdanje koje će im dobro poslužiti u narednim ligaškim utakmicama.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.