BOŽIĆ NA HAKLI 2012 Lopovi ukrali pehare i medalje, organizatori apeliraju za povratak stvari

Četvrtak, 20. prosinca 2012. 10:47 Napisao/la  SC

U noći sa srijede na četvrtak u sklopu sportskog centra Lovorka provaljeno je u kombi organizatora sportsko-humanitarnog spektakla Božić na Hakli 2012


U noći sa srijede na četvrtak u sklopu sportskog centra Lovorka provaljeno je u kombi organizatora sportsko-humanitarnog spektakla Božić na Hakli 2012. Ukradeni su svi pehari, medalje, nagrade, oprema i novac namjenjeni humanitarnom turniru! Nažalost, kako je ostao samo jedan dan do turnira, organizatori su uputili apel lopovima da vrate barem nagrade, medalje i pehare.

Turnir se organizira povodom Božićno-novogodišnjih blagdana, a u cilju popularizacije košarke i obogaćivanja natjecateljske ponude svim mladim košarkašima. U Centru Zamet je najavljeno oko 200-tinjak mladih košarkaša. Organizatori ujedno pozivaju sve natjecatelje, posjetitelje i simpatizere projekta da svojom nazočnošću uveličaju turnir te da u dvoranu Centra Zamet donesu što više živežnih namirnica i higijenskih potrepština koji će se donirati Socijalnoj samoposluzi Rijeka.

Raspored
13:00 – 15:30 – natjecanje ženskih kategorija
15:30 – 16:00 – program službenog otvaranja
16:00 – 20:00 – natjecanje muških kategorija

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.