Košarkaši Škrljeva počeli pripreme uoči sezone u kojoj žele naslov prvaka

Utorak, 21. kolovoza 2012. 16:55 Napisao  Luka Variola

Cilj nam je napraviti iskorak u odnosu na prošlu godinu. Dati sve od sebe da se uključimo i u borbu za naslov prvaka, objašnjava trener Zoran Dragojević

Košarkaši Škrljeva započeli su sa pripremama uoči nove sezone A-2 lige Zapad. Prvoj prozivci Škrljevčana pod budnim okom trenera Zorana Dragojevića prisustvovalo je 14 igrača. Od novih imena tu su Miran Lipovšćak, Dino Palčić i Bruno Begonja, dok je Škrljevo napustio iskusni Franko Filipović, koji će karijeru nastaviti u Rumunjskoj.

- Ekipa je uglavnom ostala ista. Napustio nas je samo Filipović, koji je svojim igrama zaslužio transfer u Rumunjsku. U sljedećih par dana priključit će nam se i dva juniora u takozvanom "zaštićenom" godištu, objašnjava trener Zoran Dragojević.

Škrljevčani svakodnevno treniraju u dvorani na Mavrincima iz koje će se početkom sljedećeg tjedna preseliti van kako bi malo poradili i na dijelu kondicijske pripreme.

Dolazak provjerenih drugoligaških igrača Palčića i Bruna Begonje, uz donedavnog člana Kvarnera 2010 Lipovščaka, Škrljevo je gurnuo u uski krug favorita za osvajanje zapadnog A-2 ligaškog naslova.

- Cilj nam je napraviti iskorak u odnosu na prošlu godinu. Budući da smo bili treći, to znači najmanje drugo mjesto iako ćemo dati sve od sebe da se uključimo i u borbu za naslov prvaka, zaključuje Dragojević.

loading...