Marijan Mance, uoči Dubrovnika: Uživamo u košarci i možemo igrati potpuno rasterećeni

Petak, 18. svibnja 2012. 16:23 Napisao  Luka Variola

Jedino što želim je da nastavimo dobar kontinuitet igara ove sezone i da u dva ogleda s Dubrovnikom pokažemo kako smo zaslužili biti tu gdje jesmo, priča trener Kiraca

Košarkaši Crikvenice među rijetkim su klubovima kojima još nije završila sezona. Dok je ostatak klubova već okrenut sljedećoj sezoni, Kirci u subotu pred svojim navijačima igraju utakmicu sezone. Ako se ogledu s Dubrovnikom uopće može dodati takav epitet, budući da je momčad Marijana Mancea samim dolaskom u situaciju da u dva ogleda dohvati A-1 ligu debelo premašila sva očekivanja.

- Uživamo u košarci. Baš sam rekao dečkima, igraju Cibona i Zadar, Cedevita i Split, a još smo i mi u igri. Ostatak hrvatske košarke je već na godišnjim odmorima, objašnjava trener Kiraca Marijan Mance, koji su odličnim nastupom u kvalifikacijama došli do prilike da u srazu s pretposljednjom ekipom Lige za ostanak ostvare povijesni plasman u elitno društvo hrvatske košarke.

No "pod kotorom" se nitko time ne opterećuje. Imperativa nema, ali ni predaje. Dubrovnik je veliki favorit u dva kvalifikacijska ogleda od kojih je prvi na rasporedu u subotu u 18 sati. Uzvrat je tri dana kasnije u utorak u Dubrovniku.

- Apsolutno smo rasterećeni uoči ogleda s Dubrovnikom. Jedina obaveza uoči kvalifikacija nam je bila predstaviti crikveničku košarku na najbolji način i boriti se za svoj klub. To sam zahtijevao od igrača i to smo u 90 posto utakmica i ostvarili. Jedino što želim je da nastavimo kontinuitet dobrih igara ove sezone i da u dva ogleda s Dubrovnikom pokažemo kako smo zaslužili biti tu gdje jesmo, zaključit će Mance.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.