Marijan Mance, trener Crikvenice: Trebali smo pobijediti, igrači se nisu držali dogovora

Četvrtak, 12. travnja 2012. 12:56 Napisao  Luka Variola

- I dalje sam uvjeren da smo mogli i trebali pobijediti. Igrače sam pripremio da znaju sve o protivniku, ali nismo se držali dogovora, objašnjava trener Kiraca 

Košarkaši Crikvenice u srazu s Osječanima propustili su zasjesti na vrh ljestvice kvalifikacija za popunu A-1 lige. Osječki sokol odlepršao je put Slavonije s dva važna boda. Gosti su cijelo vrijeme vodili, ali se domaćin u samom smiraju utakmice primakao na dva koša zaostatka (70:72). No, "sokole" u dvorani "pod Kotorom" nije uspio prizemljiti.

- I dalje sam uvjeren da smo mogli i trebali pobjediti. Igrače sam pripremio da znaju sve o protivniku. Od kuda prijeti najveća opasnost, koje su njihove jače strane, ali nismo se držali dogovora. Maksimalno ne poštivanje zacrtanog, objašnjava trener Kiraca Marijan Mance.

Kvalifikacijska liga stigla je do pola puta. Kirci nakon pet odigranih kola imaju polovičan učinak. Dvije pobjede i dva poraza sugeriraju kako ništa nije gotovo, iako su Crikveničani domaćim porazom od Osječana praktički "prebrisali" slavlje u Dubravi.

- Ovoga vikenda smo slobodni, a onda nam sljedeću subotu u goste dolazi ekipa Međimurja. Oni su promjenili trenera i sigurno je da je to donijelo neki efekt. Mi se moramo maksimalno spremiti, "snimiti" ih i potom to prikazati na parketu. Ja se nadam kako više neće biti odstupanja od dogovorenog. Liga je kratka i mislim da dobra priprema utakmice i "snimanje" protivnika mogu donijeti rezultat, zaključit će strateg Kiraca.