KRIŽEVCI - ŠKRLJEVO (20) Zoran Dragojević: Idemo po senzaciju i plasman u Prvu Ligu!

Srijeda, 22. svibnja 2013. 09:23 Napisao  Luka Variola

- Vodstvo kluba dalo je "zeleno svijetlo" za napad na A-1 ligu. Stali su iza nas. Sada je sve na nama. Samo da mi ostvarimo rezultat, objašnjava trener Škrljeva koje lovi zaostatak od 4 koša

Košarkaše Škrljeva večeras s početkom u 20 sati u Križevcima očekuje najvažnija utakmica dosadašnje klupske povijesti. U dvorani Modec igraju za ulazak u prvoligaško društvo! Križevčani su na Mavrincima odnijeli pobjedu, ali plus 4 (86:90) je u košarci itekako nadoknadiv zaostatak.

- Svi su zdravi i spremni napraviti podvig. Upoznali smo protivnika još bolje u međuvremenu, vidjeli smo gdje smo griješili u prvome susretu i idemo se "baciti na glavu" u Križevcima, te pokušati izboriti Prvu ligu, objašnjava trener Škrljeva Zoran Dragojević.

Križevački prvoligaš "opasno je visio" na Mavrincima u prvome činu razigravanja. Prvak A-2 lige Zapad igrao je kao u transu, pogotovo u prvome dijelu. Kasnije je ipak do izražaja došlo iskustvo, aili i šira klupa gostiju.

- Pokazali smo da se možemo nositi i kako ova ekipa vrijedi. Mislim da nismo slučajno stigli tu gdje je jesmo. S prvoligašima se može igrati i to nam treba biti pokazatelj za utakmicu u Križevcima. Imamo šanse za pobjedu u Križevcima i definitivno idemo po nju.

Ulazak u viši rang donio bi veće financijske zahtijeve pred vodstvo kluba. Kako ono razmišlja uoči utakmice sezone?

- Vodstvo kluba dalo je "zeleno svijetlo" za napad na A-1 ligu. Stali su iza nas. Sada je sve na nama. Samo da mi ostvarimo rezultat, zaključuje Dragojević.

loading...