Kadetkinje FSV-a brončane na državnom prvenstvu, Karolina Škare u najboljoj petorci

Ponedjeljak, 28. lipnja 2021. 16:46 Napisao/la  KS

 

Košarkašice FSV-a
Košarkašice FSV-a Foto: Facebook

Kadetkinje FSV-a osvojile su brončano odličje na završnici državnog prvenstva, Riječanke su u utakmici za treće mjesto pobijedile Medveščak 93:81.

Sekulić sa 24 i Škare sa 23 poena bile su najučinkovitije igračice u postavi trenera Marina Mijaljevića, koji se može pohvaliti i činjenicom da je Karolina Škare izabrana u najbolju petorku prvenstva.

Do prije pet mjeseci ova kadetska ekipa praktički nije postojala, a sada su dohvatile medalje na državnom prvenstvu, što samo ukazuje koliko se kvalitetno u FSV-u radi s mladima.

A da je tome zaista tako dokazuje i nedavna medalja juniorki s državnog prvenstva.

Ove dvije medalje sa državnih prvenstava zlatnim će slovima biti upisane u klupske knjige budući da su prve ikad osvojene.

FSV – MEDVEŠČAK   93:81  (24:17, 24:17, 21:21, 24:26)

FSV: Sekulić 24, Jurčić 10, Soldo 18, Brandić 18, Škare 23, Perković, Golubić, Šporčić, Pršo, Rajnović. Trener: M.Mijaljević

MEDVEŠČAK: Dumnčić 9, Jakelić 3, Vranić, Panza 18, Jakovljević 31, Brekalo 8, Posavec 4, Perić, Posarić 5, Matošić 3. Trener: M. Kovač Mijač

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.