Izborna skupština: Mateo Antić postao novi predsjednik Košarkaškog kluba Crikvenica

Ponedjeljak, 25. svibnja 2015. 09:19 Napisao/la  Stjepan Lončarić

Crikvenica je u posljednjih 10 godina tri puta igrala kvalifikacije za popunu A-1 lige, u jubilarnoj godini planira se niz dodatnih, pratećih manifestacija.

Odlično posjećena Izborna Skupština KK Crikvenice potvrdila je još jednom da su košarkaši u Crikvenici sportska konstanta. Ne samo po rezultatima, već i po zavidnoj masovnosti, organizaciji kluba, vještom izbjegavanju financijskih problema i hridi na koje se Kirci nisu uspjeli nasukati. Klub se vješto kreće unutar 274.000 tisuća kuna (plus – minus par lipa !). I tako već 40 godina.

U jubilarnoj godini planira se niz dodatnih, pratećih manifestacija. Knjiga, turnir, gostovanje eminentnih klubova, izložba... A cilj je uvijek isti. Afirmacija domaćih igrača u cilju daljnje afirmacije. Crikvenica je u posljednjih 10 godina tri puta igrala kvalifikacije za popunu A-1 lige, ako nije prva zasjedne se na mjesto do lidera. Kao i protekle godine...

U sadašnjem sastavu Kvarnera mnogo je igrača (i trener Marijan Mance !) koji su „šegrtovali“ pod Kotorom u posljednje dvije godine. Veljačić, Stipčić, Olivari, Konjević... Zanimljivi su i "tići" pred kojima je velika budućnost velegrada. Krizmanić je otišao u Dubravu, Juras-Jerčinović u Cibonu! A iz inkubatora, nadaleko poznate škole košarke, stižu novi i novi igrači „zaštićenog“ godišta. Na zadovoljstvo trenera Zorana Oštrića.

U narednom dvogodišnjem mandatu na čelu kluba biti će Mateo Antić, dugogodišnji igrač i redovni sudionik Rekreativne košarkaške lige. Zamjenici predsjednika su Damir Avdagić i Dino Deleut, pomoćni trener prve momčadi. Košarka košarkašima!

U Nadzornom odboru su Aleksandar Tomaš, Slobodan Gračaković i Dino Mandžuka. I u Upravnom odboru ponovno će sjediti ljudi koji su na svim utakmicama (i treninzima) kluba. Žive i dišu za njega...

A koliko ostali članovi sportske obitelji Crikvenice drže do košarkaša govori i podatak da su Izbornoj Skupštini nazočili predstavnici većine klubova u gradu. Rukometa, odbojke, atletike, stolnog tenisa, ribolovnih udruga, Saveza sportova PGŽ, TZ Grada Crikvenice, Škrljeva...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.