Aramis Naglić optimistično gleda na nastavak kvalifikacija, Marko Milekić vraća se nakon ozljede u Zadru

Četvrtak, 23. travnja 2015. 18:49 Napisao  Patrik Mršnik

Trebali smo kod Jazina možda inzistirati na vanjskom šutu bez kontakta, iako da smo igrali doma vjerovatno bi i sam kriterij suđenja bio nešto drugačiji, kaže Aramis Naglić, trener Škrljeva

Škrljevčanima dobro dolazi desetodnevna pauza u napornom programu kvalifikacija za ulazak u A-1 ligu sljedeće sezone. Sve je krenulo kao iz pjesme, s tri uvodne a k tome i uvjerljive pobjede protiv Podravca, Požege i Hermes Analitice ne bi li stalo minulog utorka u Zadru kod Jazina. Dalmatinsko je gostovanje tako ponovno bilo kobno za zelene u kvalifikacijama. Lani je Kaštel Sućurac odnio snove o A-1 ligi, prije dvije sezone prejaka je utvrda bio šibenski Baldekin. Već je rezonirano da poraz od Jazina ne boli, jer su Škrljevčani i dalje na prvom mjestu, ali plaše dvije stvari. Prva objedinjuje loš ulazak u utakmicu i loš završetak iste.

- Otišlo je na kraju na njihovu stranu, rekao bih zato jer nismo imali ozljeđenog Milekića, mada je i Vidmar svoju rolu dobro odigrao ali ipak je u tom fizičkom smislu malo inferiorniji i od Milekića ali i od igrača Jazina. Usto, nismo uspjeli realizirati dva-tri napada kada je trebalo, tražili smo kriva rješenja i očekivali da će netko svirati prekršaj u našu korist a to se na gostujućem terenu ne događa baš uvijek. Trebali smo možda inzistirati na vanjskom šutu bez kontakta, iako da smo igrali doma vjerovatno bi i sam kriterij suđenja bio nešto drugačiji, kaže Aramis Naglić trener Škrljeva.

Druga stvar koja je plašila Naglića, upravu i navijače kluba je ozljeda Marka Milekića. Iako je 20-godišnjem Puljaninu pridošlom iz Zagreba stradao zglob, a prve prognoze upućivale na kraj sezone za njega, čini se da će ipak biti spreman za nadolazeće obveze Škrljeva. Raduje to Naglića, riječ je ipak o igraču koji puno pomaže u svakom pogledu.

- Moramo znati da je zaštićen igrač, ali i bez toga od njega imamo samo jako puno koristi. Drži nam skok-igru, energetski je vrlo jak i kao takav se odlično uklapa u naš tim. Vijesti oko sanacije ozljede su pozitivne, ide na svakodnevnu terapiju i mislim da bi mogao konkurirati za sljedeću utakmicu, kaže Naglić.

Ona je na rasporedu 2. svibnja kada momci iz bakarskog zaleđa putuju u Virje kod Podravca, koji je na domaćoj premijeri na Mavrincima ostao na 42 koša zaostatka. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.