A-2 liga: Košarkaši Crikvenice počeli pripreme za pohod na titulu prvaka

Petak, 04. rujna 2015. 10:19 Napisao/la  Stjepan Lončarić

 U ovoj godini obilježavamo i vrijedan jubilej - 40 godina kluba. Obilježit ćemo ga sa utakmicama veterana, u pregovorima smo s Cibonom i Cedevitom, kaže predsjednik Mateo Antić


Košarkaši Crikvenice u svojoj četrdesetoj godini djelovanja započeli su sa pripremama za naredno prvenstvo. Lanjski viceprvaci, momčad koja je u posljednjih deset godina tri puta igrala kvalifikacije za popunu A-1 lige, i u jubilarnoj sezoni kreću s visokim ambicijama.

Trener Zoran Oštrić ima na okupu dvadesetak igrača. Zanimljivo da su osim Marune, sve domicilni igrači Crikvenice i Novog Vinodolskog potekli u mladim pogonima KK Crikvenice. O igračima zaštićenih godišta da se i ne govori. Ima ih za nekoliko startnih petorki... Crikvenica će u narednom prvenstvu dobiti i na visini pod koševima, jer se je iz Škrljeva pod Kotor vratio Krešimir Kozlevčar.

Mladi, ambiciozni predsjednik Mateo Antić, koji je svoju dugu i uspješnu karijeru morao ipak „prije roka“ okončati zbog ozljede, ali u veteranima i dalje skače i zabija, najavljuje novu borbu za visoki plasman.

- U prvenstvo ulazimo i ove godine sa velikim ambicijama, kao što je to za Crikvenicu i normalno – borbom za vrh. Pula i Stoja su nešto slabiji nego lani, sa Škrljevom smo do dva kola prije kraja vodili izjednačenu borbu. Sada ih nema sa nama u konkurenciji. U ovoj godini obilježavamo i vrijedan jubilej - 40 godina kluba. Obilježit ćemo ga sa utakmicama veterana, protiv adekvatne selekcije Rijeke. Za seniorsku momčad smo u pregovorima sa Cibonom i Cedevitom, koja nam je čak i načelno potvrdila dolazak, ali se još traži termin. U pripremi je monografija kluba, a na svečanoj sjednici odat ćemo priznanja zaslužnim članovima, igračima, trenerima, prijateljima kluba, kaže Antić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.