A-2 liga košarkaša: Stoja protiv Crikvenice igra posljednji veliki derbi ove sezone

Četvrtak, 25. veljače 2016. 09:21 Napisao/la  S. L.

Preostali protivnici Stoje (Ghia Staff, Rovinj, Jadranka i Istrauni) teško da mogu nauditi novim prvacima


Prije samo 3, 4 kola borba za naslov prvaka i sudionika dodatnih kvalifikacija za popunu A-2 lige bila je otvorena. Kandidiralo je nekoliko izglednih favorita.

Košarkaši Stoje dobrim utakmicama i dugom serijom pobjeda prokrčili su put do prvog mjesta, koje više neće ispustiti. Teoretski bi ipak utakmica sa isto tako uspješnom momčadi Crikvenice trebala biti posljednji veliki derbi lige.

Dvije pobjede više od kompletne pratnje dovoljna su garancija da će naslov ove godine završiti u Puli. Preostali protivnici Stoje (Ghia Staff, Rovinj, Jadranka i Istrauni) teško da mogu nauditi novim prvacima.

Zanimljiva utakmica igrat će se na Lošinju, gdje će domaći trener Starčević dočekati svoj nekadašnji klub i suigrače iz Karlovca.

Na začelju je posljednja prilika za Istrauni, ali kako sada igra Labin, izgledi su vrlo mali.

U Pazinu će biti dosta neizvjesno, jer je Pula 1981 prorijeđenih redova zbog brojnih ozljeda u dugoj rezultatskoj krizi, pa nije isključena ni pobjeda Ghia Staffa.

U istom omjeru snaga kotira i susret Zameta i Kastva, gdje su gosti nakon velike prilike i debkla protiv Stoje pali u krizu.

Parovi 18. kola (27/28. veljače): Ghia Staff - Pula 1981, Jadranka - Šanac, Kraljevica - Rovinj, Zamet – Kastav, Istrauni - Labin, Stoja - Crikvenica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.