A-2 liga košarkaša: Premijera Aramisa Naglića pred publikom na Mavrincima

Četvrtak, 12. ožujka 2015. 16:32 Napisao/la  S. L.

Parovi 20. kola: Rovinj – Crikvenica, Ghia Staff – Stoja, Škrljevo – Kraljevica, Jadranka – Šanac, Kastav – Pula 1981, Zamet – Labin

Uzbuđenja vezana oko naslova prvaka su rješena u prošlom kolu. U prigodnoj utakmici susjedskog prsetiža na Mavrincima, u kojoj nema rezultatskog imperativa, sastat će se dvije momčadi koje su se do sada u dva navrata pokušavale domoći A-1 lige kroz kvalifikacije. Škrljevo i Kraljevica, ali do sada neuspješno. Prilika je da se stari sportski prijatelji pozdrave, izmjene iskustva, a prijatelji košarke sa Škrljeva i šire regije, pozdrave i u svojoj dvorani novog trenera Aramisa Naglića. Crikvenica, koja je čak u tri navrata kidisala na A1 ligu, a u prošlom kolu i u ovom prvenstvu pokušavala odškrinuti barem teoretsku priliku da 'zakuha' u prvenstvu, odlazi na vikend u Rovinj, po nove bodove. Zamet će se isto tako naći u lagodnoj situaciji, kada je rezultat utakmice poznat već i prije prvog sudačkog podbacivanja. Zanimljivi ogledi će se odvijati na Kastvu i na Malom Lošinju. Iskusni gosti iz Pule 1981 i Šanca iz Karlovca, ne misle se samo dugo voziti, tražiti će i bodove. Ghia Staff i Stoja igraju u Pazinu za prestiž, ali su gosti iz Pule ipak bliži bodovima.

Parovi 20. kola: Rovinj – Crikvenica, Ghia Staff – Stoja, Škrljevo – Kraljevica, Jadranka – Šanac, Kastav – Pula 1981, Zamet – Labin.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.