A-2 liga košarkaša: Konačno jedno kolo s neizvjesnim ishodima utakmica

Petak, 27. veljače 2015. 19:55 Napisao/la  S. L.

Parovi 18. kola (28. veljače): Škrljevo – Stoja, Jadranka – Crikvenica, Zamet – Ghia Staff, Kastav – Kraljevica, Pula 1981 – Šanac, Rovinj – Labin.

Nakon nekoliko tjedana odigranih utakmica, sa većinom unaprijed sigurnim ishodima, izraženih visokim rezultatima, pred nama je vikend koji donosi obilje neizvjesnih susreta. I vodeće Škrljevo naći će se na realativno povećanim iskušenjima. Stoja je u jesenskom dijelu prvenstva prijetila, napadala vrh ljestvice. Sada je to klub smanjenih ambicija, ali pravi test iskušenja za momčad Zorana Dragojevića. Sa Malog Lošinja stižu optimistične najave, prema kojima bi Kirci trebali ostati bez bodova. Postoje neki stari dugovi...

U Puli igraju iskusni znalci, momčadi Pule i Šanca iz Karlovca. Igrati će se ozbiljna košarka, sa podosta nepoznanica. Obje momčadi više nemaju dodatni imperativ, koji nosi borba za vrh ljestvice. Afirmacijom sve većeg broja igrača zaštićenog godišta, pružili su priliku da igrači koji dolaze u igri participiraju što više, započevši pravovremeno sa pripremama za novo prvenstvo.

U Rovinju se igra istarski derbi začelja, utakmica vrijedna ostanka u ligi. Rovinj i Labin mogu u samo jednoj utakmici riješiti svoje brige vezane uz ostanak u ligi. Na Zamet, u centar rukometa, a sve više i košarke, stižu gosti iz Pazina, koji su brige oko ostanka u ligi riješili u prošlom kolu. Na Kastvu će potentni, ponekad i nepredvidivi domaćin, krenuti sa Kraljevicom u prestižni ogled...

Parovi 18. kola (28. veljače): Škrljevo – Stoja, Jadranka – Crikvenica, Zamet – Ghia Staff, Kastav – Kraljevica, Pula 1981 – Šanac, Rovinj – Labin.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.