A-2 liga košarkaša: Jadranka i Kraljevica igraju derbi na Čikatu, Crikvenica čeka Kastav

Četvrtak, 29. listopada 2015. 19:04 Napisao/la  Stjepan Lončarić

Šanac ne dolazi na izlet i obilazak znamenitosti Pule


Jadranka i Kraljevica nakon dvije godine ponovno su u žiži košarkaških događanja. Dva kluba od kojih je Kraljevica bila i sudionik kvalifikacija za popunu A-1 lige, krenuli su u prvenstvu odlučno i sa uvjerljivim pobjedama. Nedodirnuti i bez poraza. Na Čikatu, u vrlo akustičnoj dvorani Jadranke, igrat će se pravi derbi kola.

Vrlo zanimljivo će biti i u Puli, gdje je Stoja brzo izbrisala sjećanje na poraz u Kraljevici. Šanac ne dolazi na izlet i obilazak znamenitosti Pule. Nakon pobjede u prošlom kolu protiv Crikvenice i to bez važnih karika (Novosel, Češković), za momčad iz Karlovca ništa više nije nemoguće.

Pula 1981 dolazi na Zamet i iz prikrajka će pratiti međusobne ishode direktnih konkurenata na Lošinju i u Puli. Negativno iznenađenje sa starta prvenstva, košarkaši Crikvenice dočekuju Kastav, sa kojim će isto imati problema na putu do novih bodova.

Istraunu i Rovinj su dvije momčadi skromnih dometa i pobjeda u ovom susretu bit će veliki stimulans u borbi za ostanak.

Ghia Staff će u Pazinu upisati pobjedu protiv Rudara. U zaostaloj utakmici Rudar je bio bolji od Rovinja, a to su bodovi koji na kraju mogu biti presudni za bijeg sa začelja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.