Vjekoslav Kobeščak, trener Juga: Roje pripada vaterpolu, ali njegove izjave ne pripadaju!

Utorak, 19. svibnja 2015. 23:55 Napisao/la  SC

Ja za njega ne mislim da je zalutao u vaterpolo. Roje je fantastični igrač i trener. Bio je i moj trener, ali me vjerojatno nije cijenio, kaže Kobeščak

Vjekoslav Kobeščak nije mogao izbjeći komentar izjave Zorana Roja, koji je nakon pobjede (9:8) Primorja u trećoj utakmici komentare suđenja trenera i igrača Juga prokomentirao ovako: 'Jugaši su vrlo subjektivni ljudi. Oni su neprincipijelni, rade pritisak na sve. Oni nisu sportaši, to su čudni ljudi koji su većinom zalutali u sport'.

- Ja za njega ne mislim da je zalutao u vaterpolo. Roje je fantastični igrač i trener. Bio je i moj trener, ali me vjerojatno nije cijenio. To je njegova stvar. Ja to sigurno ne mislim o njemu. Ako je njegova izjava bila upućena osobno, ne bih želio širiti tu priču. Moje je pravo da ga u tom slučaju više ne pozdravim. Roje pripada vaterpolu, ali njegove izjave ne pripadaju, prenosi Kobešćakovu izjavu Dubrovački vjesnik.

Kobeščak je ovako najavio četvrtu utakmicu, koja se u srijedu igra u Gružu:

- Treća utakmica je bila fantastična. Igrali smo dosta dobro, naravno kako te i suparnik natjera na određene pogreške. Imali smo priliku, ali nismo uspjeli. Ne vidimo zašto bismo bili žalosni s tom utakmicom jer je reakcija igrača bila fantastična, napravili smo sve. Inače je reakcija igrača kroz cijelu finalnu seriju, pa i puno prije toga, bila izvrsna. Možemo očekivati takvu i ovu četvrtu utakmicu, za očekivati je neizvjesne utakmice. Psihološka stabilnost i iskustvo će donijeti prevagu u samom kraju. Ono što smo htjeli popraviti u trećoj utakmici, to smo i napravili. Važno je da ne izgorimo. Igrači moraju biti koncentrirani na igru. Sitnice u svakom segmentu će odlučivati, smatra Kobeščak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.