Regionalna liga: Primorjaši lako sa Radničkim u Kragujevcu, u nedjelju protiv Vojvodine

Petak, 20. studenog 2015. 22:04 Napisao/la  SC

Utakmica 9. kola: Radnički - Primorje EB 3:12 (0:2, 0:3, 2:3, 1:4)

Triglav regionalna liga vaterpolista - 9. kolo

RADNIČKI - PRIMORJE EB 3:12 (0:2, 0:3, 2:3, 1:4)

Sportski centar Park Kragujevac. Gledatelja: 300

Suci: Ivanka Raković Krstonošić, Andreja Stanojević (obje Srbija)

RADNIČKI: Martinić 2 (1), Toholj 1, Dobožanov, Ganić, Blažević, Joksimović, Alijagić, Lekić, Panajotović, Bosić, Manić, Tomašević, Đerković, Živadinović

PRIMORJE EB: Dedović 3, Echenique 3, Muslim 2, Burić 1, Mudražija 1, Vukičević 1, Bošković 1, Jelovina, Vrlić, Krapić, Petrović, Šetka, Čubranić, Buljubašić

Igrač više: Radnički 1/1, Primorje EB 2/2

Peterci: Radnički 1 (1)

Vaterpolisti Primorja Erste banke nisu imali težak posao na gostovanju kod Radničkog u Kragujevcu. Bez Vićana i Radua, Primorjaši su se glatko obračunali sa Radničkim, a tome u prilog najbolje govori podatak da su domaći svoj prvi pogodak postigli tek u 18. minuti susreta, kada je iz peterca pogodio Martinić za rezultat 1:7.

Do kraja treće četvrtine još se Nebojša Toholj upisao u strijelce kada je uspješno realizirao igrača više.

Treća je dionica zaključena vodstvom Primorja od 8:2. Martinić je svoj drugi pogodak, treći ukupno za Radnički, postigao u 26. minuti za rezultat 3:9.

Primorjaši su do kraja još tri puta zatresli mrežu domaćih za konačnih 3:12. Najefikasniji u redovima bankara bili su Dedović i Echenique sa po tri pogotka.

Iduću utakmicu riječki vaterpolisti igraju u nedjelju u gostima kod Vojvodine u Novom Sadu od 19 sati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.