POSEBAN GOST NA FINALU TRVL

Davor Šuker dodijelio pehar pobjednika Primorju

Petak, 03. travnja 2015. 22:07 Napisao/la  P. M.

Prvi puta sam gledao uživo vaterpolo, kaže Šuker

Na utakmici protiv Juga se prije početka ukazao se Davor Šuker. Prvi čovjek Hrvatskog nogometnog saveza došao je na poziv predsjednika Primorja Predraga Slobode kao njegov poseban gost, a bio je i u protokolu.

Naime, Šuker je dodijelio pehar Primorjašima za pobjednika prvog izdanja Regionalne lige na što domači navijači nisu ostali nijemi. Izviždali su ga navijači Primorja prilikom uručivanja, čime je bačena malo drukčija slika na cijelu svečanost vaterpola koju su upriličili domaći vaterpolisti.

-  Prvi puta sam gledao uživo vaterpolo. Drago mi je da sam sudjelovao u ovom velikom spektaklu. Pobijedio je bolji, ne razumijem puno o igri u i ispod vode, ali drago mi je da pomažemo gdje god možemo da sport bude ono pravo. Zahvalio bih se Predragu Slobodi i sretno im bilo, rekao je čelni čovjek hrvatskog nogometa. 

Davor Šuker spojio je dva sportska dana u Rijeci, u subotu ga očekuje derbi hrvatskog nogometnog prvenstva između Rijeke i Dinama.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.