PRIMORJE EB - JUG CO Antonio Petrović: Pozivam gledatelje da nas podrže, poslije utakmice zajedno ćemo slaviti

Petak, 22. svibnja 2015. 14:03 Napisao/la  V.P.

 Peta utakmica doigravanja za PH, subota (18.40): Primorje - Jug. Svjesni smo svoje snage, ali znamo da Jug sigurno neće doći sa bijelom zastavom, kaže Petrović

Vaterpolisti Primorja Erste banke spremaju se za posljednji domaći izazov ove sezone. Primorjaši u subotu na Kantridi dočekuju dubrovački Jug u petoj, odlučujućoj utakmici finala doigravanja prvenstva Hrvatske. Primorjaši su pitanje naslova mogli riješiti u srijedu u Dubrovniku, no poraženi su nakon izvođenja peteraca.

- Ne bih puno komentirao utakmice koje su prošle. Ostala je ta jedna utakmica, najvažnija, u kojoj igramo za naslov na domaćem bazenu. Svjesni smo svoje snage, ali znamo da Jug sigurno neće doći sa bijelom zastavom. Bit će to fizički vrlo zahtjevna utakmica, mišljenja je iskusni bek Primorja EB Antonio Petrović.  

Dvoboj divova neće biti samo fizički nego i psihički zahjtevan. Ulog je velik, jer i jedna i druga momčad žele podići pobjednički pehar nakon susreta.

- Četvrtak i petak pokušavali smo se odmoriti psihički i fizički, tako da što odmorniji dočekamo utakmicu. U subotu ćemo izgorjeti u bazenu, dati posljednji atom snage za osvajanje prvenstva, poručio je Petrović.

Kantrida je neosvojiva nešto više od dvije godine, riječki vterpolisti svoj hram vaterpola namjeravaju takvim i zadržati. Nema sumnje da će podrška sa tribina biti glasna tijekom cijelog susreta što bi se moglo pokazati presudnim.

- Pozvao bih gledatelje i navijače da nas podrže  u što većem broju, da budu naš igrač više. Njihova podrška nosit će nas do pobjede. Nadam se da ćemo, uz malo sreće, poslije utakmice svi zajedno slaviti, zaključio je Antonio Petrović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.