FINALE ROLAND GAROSSA

Maria Šarapova prvi put u karijeri osvojila Pariz

Subota, 09. lipnja 2012. 17:18 Napisao  Milan Kosanović

Sara Errani (Italija) - Maria Šarapova (Rusija)  3:6, 2:6

Ruskinja Maria Šarapova pobjednica je ovogodišnjeg izdanja Roland Garrosa nakon što je u finalu turnira sa 6:3, 6:2 pobijedila Talijanku Saru Errani. Ruska tenisačica nije imala većih problema s 25-godišnjom Errani koja trenutno zauzima 23. mjesto na WTA ljestvici, a najveći uspjeh do sada bio joj je plasman u drugi krug Roland Garrosa.

Šarapova je tako nakon dva finala Roland Garrosa 2007. i 2011. godine konačno napravila korak više te osvojila ovaj prestižni turnir. Na koncu svega ostaje dojam da je Ruskinja imala težih mečeva na putu do finala nego u samom finalu gdje je bila i više nego dominantna tijekom cijelog meča, a Ruskinja će od ponedjeljka preuzeti prvo mjesto na WTA ljestvici.

 

Roland Garros, finale:

Sara Errani (Italija) - Maria Sharapova (Rusija) 3:6, 2:6

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.