Raspad teniske reprezentacije, Osječani ogorčeni otkazima najboljih igrača

Četvrtak, 26. siječnja 2017. 23:27 Napisao/la  SC

Ne znam jesam li imao sve elemente kada sam izdvajao javni novac iz Grada Osijeka za jednu veliku manifestaciju koja će biti ispod razine koju smo očekivali, kaže gadonačelnik Ivan Vrkić


Hrvatska teniska reprezentacija prvi meč Svjetske skupine protiv Španjolske igra u Osijeku.

Osječani su ogorčeni! Iako Španjolci dolaze predvođeni Rafom Nadalom, gledatelji će umjesto spektakla vidjeti nešto što nikome u hrvatskom tenisu ne služi na čast.

Uz dužno poštovanje Nikoli Mektiću, Ante Paviću, Franku Škugoru... koji su prihvatili pozive izbornika Željka Krajana.

Nastupe su otkazali Marin Čilić, Ivan Dodig i Borna Ćorić, dok je Ivo Karlović postao povijest odmah nakon finala Davis Cupa protiv Argentine u Zagrebu.

 Za Ćorića se znalo da će otkazati budući da se posvađao s Krajanom, ali s kim su se posvađali Čilić i Dodig...
 
 Izgleda je nastup trebao otkazati izbornik, Krajan očito više nema autoriteta!

Osijek se osjeća prevareno i izigrano, ljudi se javljaju i traže povrat novca za ulaznice!

-  Kao građanin moram izraziti žaljenje i pomalo mi je nevjerojatno da u našoj reprezentaciji nemamo predstavnike na pravoj razini. Nisam siguran da mi netko neće prigovoriti, ne znam jesam li imao sve elemente kada sam izdvajao javni novac iz Grada Osijeka za jednu veliku manifestaciju koja će, kako stvari stoje, biti ispod razine koju smo očekivali. Izražavam svoje žaljenje ovakvim razvojem situacije, ali kao odgovoran čovjek ne odustajem od onoga što smo dogovorili. Iskreno, žao mi je što dajemo novac za jednu namjeru, a ispadne druga, rekao je gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.