Novak Đoković ostao velik u porazu, pročitajte što je rekao

Nedjelja, 16. srpnja 2023. 20:38 Napisao/la  SC
Novak Đoković ostao velik u porazu, pročitajte što je rekao

Iako svojim ponašanjem na terenu često zna biti iritantan, Novak Đoković je jedan od najvećih svih vremena postao zato što je velik u porazima:

- Moram čestitati Carlosu i njegovom timu na svemu. Nevjerojatno je kako si odservirao za meč i potpuno si zaslužio ovu pobjedu. Nevjerojatno, svaka ti čast. Nadao sam se da ću s tobom imati problema samo na zemlji i možda na tvrdoj podlozi, ali ne i na travi. Još jednom ti čestitam, čudesno je što si sve napravio. Tebi i tvojim dečkima, Juanu Carlosu i svima, iskrene čestitke. Što se mene tiče, nitko ne voli gubiti ovakve mečeve, ali kad se sve emocije stišaju, bit ću vrlo zahvalan. Dobio sam puno ovakvih gustih mečeva u karijeri, neka od tih finala sam vjerojatno trebao izgubiti, kao 2019. protiv Rogera, tako da je sad to izjednačeno. Ovo su trenuci za koje radimo svaki dan, da možemo igrati na ovakvim turnirima, i ovo je jedan od takvih mečeva za mene. Svaka čast Carlosu, ja idem dalje, nadam se još jači. Lijepo je vidjeti da se moj sin i dalje smije, da je još uvijek tu… Volim te i dobit ćeš veliki zagrljaj pa da se svi volimo. Hvala, kazao je Đoković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.