Marin Čilić preko Japanca Nishikorija u četvrto kolo US Opena

Subota, 01. rujna 2012. 20:08 Napisao/la  SC

Marin Čilić (Hrvatska) - Kei Nishikori (Japan) 6:3, 6:4, 6:7 (7), 6:3

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić pobjedom nad 18. igračem svijeta, Japancem Keiom Nishikorijem izborio je plasman u četvrto kolo US Opena. Čilić je po dobrom starom običaju poveo 2:0 u setovima, treći set pripao je Japancu koji je slavio u tiebreaku, no ovoga puta prvi hrvatski reket stisnuo je zube u četvrtom setu te uvjerljivo slavio 6:3 u gemovima.

Nakon maratona s Marinkom Matoševićem u prvom i Danielom Brandsom u drugom kolu, Marin Čilić opet je odigrao čak tri sata i 44 minute, no ovoga puta srećom nije bilo potrebe da se igra peti set. Čilić je tako ujedno uzvratio japanskom tenisaču za poraz na US Openu prije dvije godine.

U četvrtom kolu US Opena hrvatski tenisač snage će odmjeriti s pobjednikom meča između Frnacuza Chardya i Slovaka Klizana.

 

US Open, 3. kolo:

Marin Čilić (Hrvatska) - Kei Nishikori (Japan) 6:3, 6:4, 6:7 (7), 6:3

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.