ATP Monte Carlo: Novak Đoković bez poteškoća eliminirao Marina Čilića u četvrtfinalu

Petak, 17. travnja 2015. 15:33 Napisao/la  SC

Četvrtfinale: Marin Čilić - Novak Đoković 0:6, 3:6

Marin Čilić doživio je poraz od Novaka Đokovića u četvrtfinalu Monte Carla, najbolji tenisač na svijetu pobijedio je najboljeg hrvatskog tenisača 6:0, 6:3.

Prvi set Đoković je dobio za samo 23 minute. Čilić je u prvom setu osvojio svega devet poena iako je pogodio 70 posto prvih servisa. No, nisu to bili dovoljno snažni servisi.

Đoković je breakom otvorio drugi set, poveo 2:0 i priči je bio kraj prije nego što je Čilić uspio osvojiti prvi gem. Đoković je spasio break-loptu kod vodstva 4:3 te nakon 65 minuta igre proslavio ulazak u sedmo uzastopno polufinale Monte Carlo Mastersa.

Ovo je bila i 12. uzastopna pobjeda Đokovića nad Čilićem, 15. uzastopna pobjeda i 28. ukupno u sezoni u kojoj je doživio samo dva poraza: u četvrtfinalu Dohe od Ive Karlovića i u finalu Dubaija od Rogera Federera.

Najbolji svjetski tenisač u polufinalu Monte Carla čeka boljeg iz obračuna dvojice Španjolaca, Rafaela Nadala i Davida Ferrera.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.