SP: Hrvatska rukometna reprezentacija gluhih sa svih šest pobjeda ušla u polufinale

Utorak, 11. srpnja 2023. 22:25 Napisao/la  SC
SP: Hrvatska rukometna reprezentacija gluhih sa svih šest pobjeda ušla u polufinale

Hrvatska rukometna reprezentacija gluhih pobjedom (31:16) protiv Srbije u grupnoj fazi Svjetskog rukometnog prvenstva gluhih ostvarila je svih šest pobjeda prije polufinala koje se igra u petak, 14. srpnja, u 16 sati.

Nakon malo ukočenog početka utakmice i nekoliko promašenih pogodaka naš najbolji strijelac, Tomislav Bošnjak otvorio je susret prvim pogotkom i pokrenuo sigurnu seriju.

Hrvatska je bila nezaustavljiva kroz cijelo prvo poluvrijeme kada je na predah otišla s rezultatom 16:6.

Sjajna igra naših reprezentativaca nastavila se i u drugom dijelu, pa su kao i u dosadašnjim susretima priliku dobili i mlađi, manje iskusniji igrači.

Hrvatska je imala kontrolu rezultata od početka do kraja dvoboja, a finalni rezultat bio je 31:16 u korist naše reprezentacije.

Jedanaest golova za Hrvatsku postigao je Tomislav Bošnjak, šest Patrik Radić, tri Florijan Kolarić, po dva su dodali Antonio Rozić, Ivan Pajić i Vedran Jakovljević dok su jedan gol postigli Ilija Perak, Pero Jukić, Leonardo Vučak, Mateo Perak i Marjan Turković.

Najboljim igračem utakmice proglašen je Patrik Radić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.