Ljetne pripreme skijaša: Ivica Kostelić ponovo na snijegu nakon operacije u svibnju

Utorak, 16. srpnja 2013. 16:31 Napisao/la  SC

Dvotjedne ljetne  pripreme hrvatske alpske skijaške reprezentacije započele su 7. srpnja u poznatoj bazi na ledenjaku iznad Zermatta (SUI)

 

Ivica Kostelić pridružio se pripremama reprezentacije na 10 dana, a to je Ivici ujedno prvi snježni trening nakon operacije koljena početkom svibnja. Snježni i vremenski uvjeti za trening su odlični, a Ivica ih koristi za slobodno skijanje, kako na švicarskoj strani ledenjaka tako i na talijanskoj strani prema Cervinia-i te s Kristianom Ghedinom testira spust skije. Inače, dvotjedne ljetne  pripreme hrvatske alpske skijaške reprezentacije započele su 7. srpnja u poznatoj bazi na ledenjaku iznad Zermatta (SUI).

 

 Na pripremama se nalazi cjelokupna reprezentacija osim Natka Zrnčić-Dima koji će na pripreme u Zermatt početkom kolovoza, a nakon toga Natko odlazi u Čile gdje će trenirati i voziti FIS utrke kako bi poboljšao FIS bodove s obzirom da je zbog ozljede ramena propustio cijelu prošlu sezonu.

 Članovi hrvatske alpske skijaške reprezentacije na pripremama ostaju do kraja tjedna, kada kreću na kraći odmor, a cijeli kolovoz je rezerviran za glavne kondicijske pripreme.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.