Alta Badia: Ivica Kostelić izletio u drugoj vožnji veleslaloma i završio u ogradi!

Nedjelja, 22. prosinca 2013. 13:45 Napisao/la  SC

- Imao sam sreće da noge nisu ušle u ogradu. malo sam se uplašio kada sam vidio da ću pokupiti čovjeka na stazi. Štitnik za leđa je amortizirao udarac i sve je u redu, ustvrdio je Kostelić. Marcel Hirscher slavio u veleslalomu

Ivica Kostelić nije uspio završiti drugu vožnju veleslaloma u Alta Badiji. Naime, najbolji hrvatski skijaš u prvoj vožnji ostvario je 27. vrijeme i među prvima krenuo u drugu vožnju. Ipak, Kostelić je nakon prvog prolaznog vremena izgubio kontrolu i završio u zaštitnoj ogradi. Najbolji hrvatski skijaš pritom se sudario s djelatnikom koji je stajao kraj staze.

Ivica se na sreću nakon pada sam ustao i prošao bez posljedica.

- Sve je u redu, rekao je Ivica Kostelić nakon utrke.

- Imao sam sreće da noge nisu ušle u ogradu. malo sam se uplašio kada sam vidio da ću pokupiti čovjeka na stazi, ali sve je u redu. Štitnik za leđa je amortizirao udarac i sve je u redu, ustvrdio je Kostelić.

U Alta Badiji je slavio Marcel Hirscher, ispred Pinturaulta i Ligetyja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.