SP Braća Sinković plasirali se u polufinale pobjedom u svojoj u skupini

Srijeda, 06. rujna 2023. 14:57 Napisao/la  SC
Braća Sinković
Braća Sinković

U četvrtfinalnoj utrci Svjetskog veslačkog prvenstva u Beogradu, Martin i Valent Sinković osigurali su prolaz u polufinale s prvim vremenom u svojoj četvrtfinalnoj skupini.

U cilj su ušli s vremenom 6:42.38, više od dvije sekunde prednosti ispred drugoplasirane Kine (06:45.18). Treće mjesto, ujedno posljednje za polufinale, zauzela je posada Francuske s vremenom 06:46.76.

- Četvrtfinale odrađeno. Bilo je po planu, čak i lakše nego što smo mislili. Čvrsta utrka, bilo je dosta kontre, ali odradili smo posao kako smo htjeli i sad čekamo petak i polufinale, rekao je Martin Sinković

- Bili se nezgodni uvjeti, naročito prvih 500 metara, ali pokazali smo, kao i uvijek, da se na valovima dobro snalazimo. Od ukupnih 5 tjedana priprema na Perući, tri tjedna smo veslali po valovima tako da smo dobar trening odradili. Sada se treba regenerirat jer kreće najvažniji dio Svjetskog prvenstva i sezone, a to su polufinale i finale. Jedva čekamo, kazao je Valent Sinković

Polufinale je na rasporedu u petak u 11:45 sati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.