TEŽAK INCIDENT U BIH

Trenera Radnika pretukli na igralištu

Subota, 16. svibnja 2020. 21:22 Napisao/la  SC

Napadač potegnuo pištolj na Slavka Petrovića

Slavko Petrović
Slavko Petrović

Dok su iz Njemačke tijekom subote stizale pozitivne vjesti o povratku nogometa, iz BiH-a je stigla vijest da je fizički napadnut njemački trener.

Trener premijerligaša Radnika iz Bijeljine, Slavko Petrović, prvo se verbalno sukobio s još uvijek neidentificiranim napadačem, koji je igralište premijerligaša koristio kao poligon za rekreaciju.

Kada ga je Petrović upozorio da to nije dozvoljeno, došlo je incidenta u kojemu je trener Radnika prvo dobio nekoliko udaraca šakama zbog kojih je završio u bolnici, a mogao je i teže stradati.

- Došao sam na stadion završiti neke poslove, a kako sam primijetio veliki broj rekreativaca na terenu, upozorio sam ih da se udalje od središnjeg igrališta. Jedan od njih mi je prišao, udario me šakom nekoliko puta, a zatim mi je prislonio pištolj uz tijelo. Sve se odigralo jako brzo, sve je prijavljeno policiji, rekao je Petrović

Napadač koji je na Petrovića potegnuo pištolj ubrzo je uhićen.

Ovo nije bio prvi sukob s rekreativcima budući da igralište na Gradskom stadionu redovito za zabavu koristi skupina suspektnih likova.

Incidenata je bilo ranije, očito je bilo samo pitanje vremena kada će jedan eskalirati.

Inače, Petrović je prije 62 godine rođen u Begradu, kao dvadesetogodišnjak je iz Crvene zvezde otišao u Njemačku gdje je igrao cijelu karijeru.

U Njemačkoj je počeo trenersku karijeru, dobio je njemačko državljanstvo prije nego što se 2011. vratio u srpski nogomet.

Radio je u Čačku, Sarajevu, Tuzli prije nego što se u siječnu vratio u Bijeljinu, trener Radnika prvi put je bio prije šest godina.

Tada nije bilo rekreativaca!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.