Simon Rožman pred smjenom, Senijad Ibričić čvrsto stoji iza trenera

Petak, 08. ožujka 2024. 13:09 Napisao/la  SC
Rožman i Ibričić
Rožman i Ibričić

Simon Rožman proživljava krizu na klupi Sarajeva, proteklog tjedna bh-mediji spekulirali su s njegovom smjenom:

- Mi sve što što treba objaviti riješavamo preko PR službe. Klub tako funkcionira! Nakon utakmice protiv Zvijezde 09 pričao sam o svom statusu s klubom, dobio sam podršku. Spreman za sam za iduću utakmicu. Ne bježim od odgovornosti, ne tražim alibi, znam naše ciljeve. S obzirom na ciljeve prije sezone, još uvijek smo u igri. Kada ostvarimo pozitivne rezultate, bit će nam svima lakše. I kada je bilo dobro, bilo je kritika. Ako dobijete, onda kažu da trava nije bila dovoljno zelena. Najveći sam krivac za situaciju koja se dogodila, vjerujem igračima, pogledali smo se u lice i vjerujem u ovu ekipu, kazao je Rožman.

Bivši trener Rijeke u Sarajevo je došao iz Domžala zajedno sa Senijadom Ibričićem, koji kao direktor Sarajeva stoji čvrsto iza Rožmana.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.